Bomboni


Odličan okus, duga tradicija, visoka kvaliteta i dodatak vitamina zadovoljit će sve ljubitelje bombona, kojima će zbog izvrsnih okusa i vrhunskog sastava zasigurno biti teško pojesti samo jedan.

Unutar ove kategorije mogu se naći Cedevita bomboni u raznim okusima, Rondo C bomboni s tradicijom dugom više od 30 godina, Vau Vau bomboni koji svojim oblikom i okusom oduševljavaju generacije djece, a od 2014. godine i pucketavi bomboni u obliku praha Cedevita KIDS PUC PUC.

CEDEVITA BOMBONI

Uživanje u ovim multivitaminskim bombonima dolazi u okusima naranče, limuna, šumskog voća, jabuke, kruške te Cedevita KIDS Jagoda i KIDS naranča. Uz pakiranje u kartonskim kutijicama (19,5g i KIDS 18g), tu je i XXL pakiranje, plastične bočice od  58,5g, koje dolaze u okusima naranče i kao MIX s okusima naranče, limuna i šumskog voća.

CEDEVITA KIDS PUC PUC

Lavić Vito predstavlja novo iznenađenje za najmlađe – CEDEVITA KIDS PUC-PUC pucketavi prah! Ovaj bombon u obliku praha koji pucketa u ustima razveselit će sve male ljubitelje Cedevita bombona i dobre zabave. Kao i svi Cedevita bomboni, Cedevita Kids Puc Puc sadrži 9 vitamina, a dolazi u okusima jagode i šumskog voća. Jedna Puc-Puc vrećica sadrži 15% preporučene dnevne količine vitamina pa mališani mogu uživati u puno pucketavog veselja.

RONDO C

Bomboni s vitaminom C vrhunske kvalitete s dugogodišnjom tradicijom postojanja. Poznati Rondo C arome ananasa nalazi se u pakiranjima od 28g i XXL bočicama od 61,5g. Rondo C classic 28g prisutan je na tržištu već 35 godina, a ujedno je i najprodavaniji mali bombon na tržištu Hrvatske!

VAU VAU

Bomboni s dodatkom vitamina C obogaćeni aromom limuna, naranče, ananasa i višnje namijenjeni su prvenstveno djeci. Svojim oblikom malog psića uz pripadajuću kućicu Vau Vau bomboni su spremni razveseliti svako dijete spremno na igru. Vau-Vau bomboni prisutni su na tržištu već 34 godine.

PROIZVODI