Bomboni


CEDEVITA BOMBONI


Cedevita bomboni postoje već gotovo pola stoljeća, naime, na tržištu su se pojavili davne 1971. godine! Ljubitelji ovih multivitaminskih bombona bez umjetnih boja i aditiva mogu uživati u okusima naranče, limuna i šumskog voća. Ovi okusi dostupni su zasebno, ali i zajedno u finom voćnom mixu i to u dvije različite vrste pakiranja (kartonska kutijica te XXL pakovanje u bočici). Posebna pažnja posvećena je najmlađima za koje je razvijena Cedevita KIDS linija bombona, koja uz 9 vitamina sadrži i kalcij te dolazi u tri okusa: naranča, jagoda i voćni mix (naranča, jagoda, tropic).

RONDO C

Rondo C je najprodavaniji mali bombon na hrvatskom tržištu. Ovaj gospodin u najboljim godinama kreiran je 1979., a svoju dugovječnost, uz vrhunsku kvalitetu i pristupačnu cijenu, sigurno može zahvaliti i vitaminu C te iznenađujućem okusu ananasa. Pomalo retro dizajna, Rondo C dolazi u klasičnom pakovanju (tzv. rolica) te u XXL bočici.

VAU VAU

Titulu bombona s najzaigranijim pakovanjem uvjerljivo odnose Vau Vau bomboni. Pseću kućicu u kojoj se nalazi 20 zaigranih malih psića, generacije mališana obožavaju još od 1980. Ovi bomboni s dodatkom vitamina C ne sadrže umjetne boje, a kad otvorite vrata kućice, iz nje će iskočiti psić u nekom od četiri okusa: limun, naranča, ananas i maraska višnja.

PROIZVODI