Dietpharm


S brandom Dietpharm Atlantic Grupa je vodeći regionalni proizvođač dodataka prehrani i vitaminskih proizvoda. Zamah ovog poslovnog segmenta započet je akvizicijom tvrtke Fidifarm u travnju 2007. godine. Dietpharm nudi paletu od čak 82 proizvoda koji su rezultat pažljivo odabrane sirovine, visoko razvijene tehnologije i najviših standarda usklađenih s najstrožim europskim i svjetskim zahtjevima. Svojim imenom i ugledom, ali i stalnom laboratorijskom kontrolom, Dietpharm jamči vrhunsku kakvoću, sastav, čistoću i organsko porijeklo sirovina.

Proizvodi ne sadrže genetski modificirane sastojke i u potpunosti slijede strogu europsku i hrvatsku regulativu. Svaki od proizvoda skladan je spoj tradicije i najsuvremenijeg znanja, dobiven na temelju iskustva i rezultata znanstvenih istraživanja s područja prirodnih metoda liječenja, medicine, farmacije i nutricionizma.

TRŽIŠTA

PROIZVODI

GINKO

Kapsule sadrže kombinaciju ginko bilobe, omege 3 i vitamina B, namijenjene rješavanju problema s cirkulacijom i pamćenjem

CENTRAVIT

Centravit tablete omogućavaju svakodnevnu nadopunu organizma vitaminima, mineralima i oligoelementima kod izloženosti stresu, neredovite i jednolične prehrane, osjećaja umora i iscrpljenosti kod rekreativnog ili profesionalnog bavljenja sportom.

MAKULIN I MAKULIN PLUS KAPSULE

Makulin kapsule pomažu kod slabljenja vida, dugotrajnog naprezanja očiju, pojačane izloženosti UV zrakama te kod rada pri umjetnom ili nedovoljnom osvjetljenju, a Makulin plus kapsule obogaćene su s 60 posto omega-3 masnim kiselinama.

MAGNEZIJ 375

Magnezij 300 šumeće tablete s vitaminom C i magnezijem pomažu u ublažavanju stresa i napetosti, zaštiti srca i krvnih žila , za opuštanje bolnih grčeva mišića te su odlične kod opstipacije i žgaravice, osobito tijekom trudnoće.

BIO-C

Bio-C 500 tablete namijenjene su nadopuni organizma vitaminom C, poticanju njegove otpornosti te pomoći kod infekcija i ozljeda.

KONDROIN FORTE

Kondroin forte tablete se preporučaju kod degenerativnih i reumatskih promjena zglobova- kod otežane pokretljivosti, bolova i njihove zakočenosti.