05.11.2014. PROIZVODI

Argeta Exclusive a La Subida – interpretacija jelena iz Michelinovog restorana


Argeta krajem svake godine priredi gurmanski užitak u limitiranom izdanju – kombinaciju vrhunskih okusa u crnom ruhu Argete Exclusive.

Ovogodišnju ekskluzivnu kombinaciju okusa složio je Alessandro Gavagna iz izuzetnog i Michelinovom zvjezdicom ovjenčanog restorana La Subida smještenog na samoj granici Slovenije s Italijom. Njegovo viđenje novog sezonskog specijaliteta kombinacija je filea jelena, delikatese kontinentalnih šuma i pistacije južnog Sredozemlja začinjena aromatičnim vjenčićem prirodnih začina s Bliskog istoka koji se sastoji od crnog papra, korijandera, kardamona i đumbira te kapljice prirodnog vinskog octa Sirk.


Linija Argeta Exclusive rezultat je suradnje Argete s vrhunskim restoranima i njezini su proizvodi odraz karaktera i osobnog pečat poznatih svjetskih kuhara koji svojim sudjelovanjem odaju priznanje Argetinoj kvaliteti. Prije dvije godine Argeta Exclusive nam je prenijela okuse Istre iz prestižnog hrvatskog restorana San Rocco, dok smo prošle godine uživali u kreaciji Tomaža Kavčiča iz slovenskog Zemona.