Argeta Exclusive


Argeta Exclusive prestižna je linija namaza posvećenima onima koji znaju kako uživati u životu i razmaziti se u gurmanskim užicima. Izvanredni Alessandro Gavagna, glavni kuhar iz prestižnog, Michelinovom zvjezdicom nagrađenog restorana "La Subida", Tomaž Kavčič, voditelj znamenitog restorana "Pri Lojzetu" u dvorcu Zemono u Vipavi te Teo Fernetich, voditelj restorana "San Rocco" iz Brtonigle u Hrvatskoj, oduševljavali su potrošače proteklih sezona s odličnim kreacijama Argeta Exclusive pašteta.


Alessandro Gavagna- jelenja pašteta s pistacijama

Kombinacija filea jelena, delikatese kontinentalnih šuma i pistacije južnog Sredozemlja začinjena aromatičnim vjenčićem prirodnih začina s Bliskog istoka te kapljicom prirodnog vinskog octa Sirk.

Tomaž Kavčič- pašteta od lososa s ružmarinom i anisom

Losos, specijalitet sjevernih mora, mirisni ružmarin s karakterom Mediterana i prstohvat zvjezdanog anisa s aromom tajnovitog Bliskog istoka.

Teo Fernetich- goveđa pašteta sa šparogama


Delikatni okus mlade govedine s jedinstvenim daškom Istre, obogaćen s malo šparoga i sušene rajčice. Profinjena kreacija s istarskim karakterom.

U 2015.su ovi okusi ujedinjeni u jedinstvenoj kombinaciji za prave gurmane- Argeta Exclusive Chef’s selection.

Dosadašnji Argeta Exclusive okusi su bili Argeta od divljači 2009., Argeta od tune s maslinama 2010., Argeta goveđa s tartufima 2011.godine. Sva izdanja Argete Exclusive se proizvode u jedinstvenoj i ograničenoj seriji. 

PROIZVODI