Argeta Junior


Paštete Argeta Junior imaju blaži okus s manje začina stoga ih posebno vole mlađi potrošači. Proizvedene su od kvalitetnijih sirovina, začinjene prirodnim začinima i ne sadrže dodane konzervanse. Osim toga, ne sadrže pojačivače okusa, umjetne arome ni ostale E-dodatke. Najmlađe potrošače oduševljavaju i šareno pakiranje te zabavni patak Junior koji je uvijek spreman za aktivno druženje s prijateljima.

Argeta Junior Original proizvedena je od kokošjeg mesa s dodatkom kokošjih jetra i samo je blago začinjena.

Argeta Junior SuperTuna prvi je riblji okus u liniji proizvoda Argeta Junior. To je prava mala morska tajna koju će posebno rado otkrivati ona djeca koja obožavaju more i morske okuse te njihovi roditelji koji obožavaju proizvode od tune. Argeta Junior SuperTuna nastaje tako da se prvoklasnim filetima tune dodaju mrkva, sušena rajčica i prirodni začini od kojih se priprema kvalitetan obrok izvrsnog okusa.

Argeta Junior Ketchup je namijenjena najmlađim potrošačima koji obožavaju okus kečapa. Kombinacija kokošjeg mesa i pulpe od rajčice stvara odličan okus kojem se neće moći odoljeti ni najzahtjevniji potrošači.

Argeta Junior Pizza je pripremljena za najmlađe ljubitelje ovog talijanskog jela. Pileće meso je kombinirano s rajčicama i karakterističnim mediteranskim začinima.

Dobro poznati okus Argete Junior Original pakiran je u praktično pakiranje s hrskavim grisinima te je tako dobivena slasna Argeta Junior Snack užina za put.

TRŽIŠTA

PROIZVODI