Dipterol


Dipterol je učinkovit i visoko kvalitetan brand repelenata koji odbijaju komarce i druge kukce. Rezultat je znanja, iskustva i inovativnosti domaćih stručnjaka, praćenja razvoja znanosti,tehnologije i zahtjeva stručnjaka koji se bave očuvanjem okoliša te visoko kvalitetnih sirovina. Razvojem znanstvenih spoznaja, prirodnih supstancija i mirisa nastala je tehnološki napredna generacija kozmetičkih proizvoda koji brinu o ljudskom zdravlju i okolišu, pogodni su za odrasle i djecu i dodatno štite od prenosivih krpeljnih bolesti, kao što su meningocefalitis i borelioza.    

Dipteroli se nude u četiri oblika: spreju, stiku, losionu bez potisnog plina i kremi za nepokrivene dijelove kože. Dipterol Extra Active osigurava produljeno djelovanje zaštite i do 6 sati, a podlinija Active Natural sadrži prirodne sastojke, citronelu i aloa veru i posebno je pogodna za zaštitu i njegu djece.
Proizvodi ne izazivaju alergije i ne nadražuju kožu. U dodiru s kožom stvara se tanki nevidljivi film otporan na trljanje, brisanje i znojenje. Dipterol se proizvodi prema integriranoj normi kvalitete ISO 9001/14001. Sirovine za proizvodnju dobavljaju se od najpoznatijih zapadnoeuropskih dobavljača i zadovoljavaju svecertifikate o kvaliteti i zdravstvenoj ispravnosti EU.

ZDRAVLJE I NJEGA

PROIZVODI