Rosal


Rosal je prepoznatljivi hrvatski brand u segmentu kozmetike koji ima dugogodišnju i uspješnu tradiciju na tržištu. Prva linija ROSAL kozmetike kreirana je davne 1961. godine. Danas, ROSAL asortiman obuhvaća 5 vlastitih brandova sa 24 proizvoda namijenjenih njezi svih dijelova tijela. Svi proizvodi iz ROSAL asortimana su dermatološki provjereni te stvarani po načelima farmaceutskog rada, izrade formulacija i moderne tehnologije. Proizvodi su podijeljeni u kategorije prema funkcionalnosti, pa razlikujemo proizvode za njegu lica, njegu ruku, njegu noktiju, njegu usana, njegu za sunčanje i univerzalnu njegu.

TRŽIŠTA

ZDRAVLJE I NJEGA

PROIZVODI

ROSAL FACE

Svakodnevnom njegom učinite kožu blistavom i usporite neželjene znakove starenja uz pomoć Rosal krema za njegu lica. Bogate antioksidansima i aktivnim sastojcima, hidratiziraju, čuvaju elastičnost i mladolikost kože. Svaka krema je oplemenjena blagotvornim sastojcima za postizanje optimalne njege lica kako bi koža bila adekvatno nahranjena.

ROSAL HANDS

Njegovane ruke dodiruju nježno! Rosal kreme za ruke osmišljene su s ljubavlju prema dodirima. Svojim jedinstvenim formulacijama bogatim vitaminima, antioksidansima i prirodnim uljima hidratiziraju, hrane suhu kožu i smanjuju učinak štetnih vanjskih utjecaja. Odaberite kremu koja odgovara Vašem tipu kože i učinite svoj dodir njegovano mekim.

ROSAL NAILS

ROSAL Nails linija odstranjivača za nokte osmišljena je kako bi pružila revitalizaciju i njegu kože oko noktiju istovremeno uklanjanjajući lak za nokte blagim djelovanjem. Linija uključuje tri odstranjivača kako bi svatko mogao pronaći najbolje rješenje za svoje nokte.

ROSAL LIP BALM

Rosal godinama brine o zahtjevima svih koji su u potrazi za mekim usnama, najslađim poljupcima i modernim stilom. Kako bi udovoljili svakoj želji, pripremili smo širok izbor raznolikih nijansi i blagotvornog djelovanja, kako bi i najosjetljivije usne bile sigurne i u trendu. Odaberi svoj Rosal LipBalm za optimalnu njegu i moderan izgled!

ROSAL BODY

Rosal BODY kreme pružaju bogatu svakodnevnu njegu cijeloj obitelji. Proizvodi su dermatološki ispitani i primjereni su svakom tipu kože. Kreme lagane teksture i ugodnog osvježavajućeg mirisa brzo se upijaju, ne ostavljajući na koži masni trag. Svojim visokovrijednim sastojcima intenzivno hrane i štite kožu uz potrebnu vlažnost i vitalnost tijekom cijeloga dana.