Kreativnost


Inspiracija je poput vala koji ispire obalu brišući staro i stvarajući novo. Kada smo otvoreni ka novim idejama i cijenimo različite stavove i raznolike ljude, val radoznalosti omogućava nam da uvijek donosimo svježinu ili započnemo iznova, poboljšavajući naše poslovne procese i osmišljavajući nova rješenja. Stalna inovativnost daje nam vjetar u jedra, proširujući naše horizonte i vodeći nas u nove pobjede koje će oblikovati našu budućnost i okruženje u kojem djelujemo.

INNOWAVE

Svaki pojedinac zaposlen u našoj tvrtki može doprinijeti razvoju i unapređenju kroz promicanje ideja. INNOWAVE načelo omogućava svim zaposlenicima ili grupi zaposlenika da u svakom trenutku predlažu inovacije za svaki sektor na najlakši mogući način. Ukoliko ideja bude prihvaćena, pojedinac ili grupa zaposlenika biva nagrađena.

AMBASADORI VRIJEDNOSTI

Program prepoznavanja zaposlenika osmišljen je s ciljem da potakne i promovira Atlanticovu korporativnu kulturu motivirajući zaposlenike da prepoznaju i nagrade ponašanja i djela svojih kolega, koja najbolje predstavljaju naše vrijednosti, naš AG način, našu kulturu. A nagrade se dodijeljuju u 4 kategorije:

  • ATLANTICOV HEROJ
  • ZRAKA SUNCA
  • OSVOJI PLANINU
  • SURFAJ NA VALU

ADVENTURE PROGRAM

Adventure je više od tradicionalne edukacije / „MBA“ tipa akademskog programa. Dizajniran je kao „putovanje kroz inovacije, učenje i implementaciju“. Program je napravljen u svjetlu Atlanticovih vrijednosti gdje kandidati imaju mogućnost pokazati strast za učenjem, visoku orijentiranost na ciljeve i otvorenost ka novim iskustvima. Ciljana skupina su mladi profesionalci i/li srednji menadžment s 2-5 godina profesionalnog/radnog iskustva i barem jedne godine provedene u Atlanticu. U središtu Adventure-a su pravi strateški projekti nominirani i vođeni od strane voditelja poslovnih područja. Ovi projekti bave se održivim inovacijama  i ključnim poslovnim pitanjima, izborom najboljih talenata, inovativnim rješenjima te jačanjem identiteta i pripadnosti Atlantic Grupi.  

U ŠTO VJERUJEMO, KAKO RADIMO?